Első vizsgálat és kezelés, amely tartalmazza a gerinc állapotfelmérését, McKenzie mozgásvizsgálatot és terápiát, valamint a speciális, egyszerűen kivitelezhető korrekciós mozgás betanítását, begyakorlását.
(A McKenzie vizsgálat során informálódunk a fájdalom és a zsibbadás kiváltó okáról, majd megszüntetjük a kiváltó okokat a korrekciós mozgással.)
Ára: 17 000 Ft

Kérjük hozzon magával kényelmes ruhát amiben könnyen tud mozogni.

Második kezelés (amennyiben szükséges), amely tartalmazza a kontrollt és a speciális gerinctréninget, ami a mélyizmok, stabilizáló gerincizmok erősítésének kontrolált betanulása és begyakorlása.
Ára: 17 000 Ft

Schroth terápia (gerincferdülés terápia), gyerekeknek és felnőtteknek egyéni kezelés, amely tartalmazza a gerinc állapotfelmérését és a korrekciós gyakorlatok betanítását.
Ára: 17 000 Ft

Manuálterápia terápia (egyéni kezelések)
Ára: 17 000 Ft

PILÁTES, gerinc személyi edzés Ára: 17 000 Ft / óra

További árainkkal kapcsolatban kérjük, érdeklődjön ügyfélszolgálatunkon.

 

 

 

 

 

Nézze meg, hogy a felsorolt gerinc problémák közül melyik vonatkozik Önre.

Tovább a gerinc problémákra

A leghatékonyabb gerinc kezelések, a különböző típusú gerinc problémákra specializálva.

Tovább a gerinc kezelésekre

Súlyos állapotból gyógyultam meg
„Teljes bal karom, bal hátam, lapockám mozgásképtelen lett. Gittához jártam gyógytornára, milliméterről milliméterre aktiválta a karomat, hátamat és a karom, a vállam olyan erős, mint a törés előtt volt, soha nem fáj, az időváltozást soha nem érzem meg. Tökéletesen rendbe tornáztatta.”

F. Ilona, 65 éves cégtulajdonos

Két gerinc műtét után
„Nagyon boldog vagyok, hogy két műtét után és amilyen rossz állapotban voltam, szinte tünetmentesen telnek a napjaim. Csak a legnagyobb hálával tudok arra gondolni, hogy olyan szakemberrel hozott össze a sors, aki ennyire odafigyel a betegeire.”

K. Ferenc, 61 éves

Örülök, hogy átjöttem
„Egy influenza szövődményeként begyulladt a jobb vállam aztán átterjedt a bal vállamra is.
„Áramos”, majd ultrahangos fizikoterápiára jártam több hónapon keresztül, de a vállaim még mindig fájtak, és gyenge volt a karom. Gitta megvizsgált és megállapította, hogy mi a baj, hogy miért nem javulok. Úgy láttam, hogy sokkal nagyobb a szakmai tapasztalata és már abból az első foglalkozásból is láttam, hogy nagy odafigyeléssel és energiával összpontosít arra, hogy rendbe hozza a vállaimat. Azóta jók a vállaim, erős a karom nincs semmi tünetem és ezt neki köszönhetem, örülök, hogy át jöttem hozzá.”

F. Gábor, 33 éves Marketing Igazgató

Állandó migrénem volt a stressz és a sok ülés miatt
„Hosszú évek óta küzdöttem migrénes fejfájással. Gitta elvégezte a mozgás vizsgálatot, majd a terápiát, és azóta nem fáj a fejem. Gitta az egész testemen felélesztette az ülő munka miatt legyengült izmaimat. Nagyon jól érzem magam a torna után.”

F. Orsolya, 48 éves Értékesítési vezető

További beszámolók, esettörténetek