Megelőzés – Gyógyítás – Gerinctréning
avagy a gerincbetegség kialakulásának veszélyétől a kezelésen át az edzettségig.

Az emberek 80-90%-nak van élete folyamán legalább egyszer gerinc-panasza. Több mint 30 év gerinc-kezelési tapasztalattal és napi 50 gerinc-problémás pácienssel való foglalkozással a hátunk mögött állíthatjuk, hogy ennek nem kell így lennie. Nem muszáj állandó gerinc-fájdalommal együtt élnünk, van rá gyors terápiás lehetőség. A gerinc-problémától, gerincsérvtől már egy-két kezelés után megszabadulhat, nem kell hiányozni a munkából, illetve állandó fájdalommal dolgoznia.

A Gerinc MAX gerinc-gyógyászati mozgásközpontot azért hoztuk létre, hogy a leghatékonyabb speciális gerinc-terápiás módszerek – McKenzie, Manuálterápia, Schroth, Maitland, Dévény, Trigger pont – egy helyen elérhetők legyenek a gerinc-problémákkal küszködők számára, és így mindenki a neki legmegfelelőbb gerinc kezelést kapja. Magyarországon kiemelkedő tapasztalattal rendelkezünk a felsorolt módszerek alkalmazásában. Csak a McKenzie speciális gerincgyógyító módszerrel 12.000 vizsgálatot és gyógyítást végeztünk a nyaki gerinc és a lumbális (derék) gerinc területén. Ez a terápia nagyon hatásos a gerincsérv és a gerinc protrusió kezelésében, a betegek 90%- nál megelőzhető az operáció, különösen a nyaknál.

A Gerinc MAX gerinc stúdió kiterjedt orvosi háttérrel rendelkezik. Pacienseinknél elvégezzük az állapotfelmérést és a szükséges gerinc vizsgálatokat, majd a mozgásteszt után személyre szabottan állítjuk össze a gerincvédő programot. Ezt követően egyéni foglalkozáson vagy kis csoportos (3 fő) foglalkozás keretében valósítjuk meg a terápiás terveket.

A Gerinc MAX gerinc-gyógyászati mozgásközpont koncepciója: Rövidtávon megszüntetni a fájdalmat és a zsibbadást, hosszú távon pedig megtartani a fájdalommentes, jó állapotot speciális gerinc tréninggel, a gerincet tartó mélyizmok erősítésével, stabilizációs gyakorlatok betanításával és az ergonómiai elvek ismertetésével, hogy megelőzzük a tünetek kiújulását.

Forduljon hozzánk bizalommal. Segítünk.

Bödör Gitta
alapító

A Gerinc MAX gerinc-gyógyászati mozgásközpont szakemberei:

Bödör Gitta
Gerincterapeuta
McKenzie A, B, C, D, E
Nyaki gerinc terápia
Schroth 3D Scoliosis Terapeuta  
Lágyrész manuálterápia
Kinesio-Tape
Inkontinencia kezelése
Dorn terápia
Breuss masszázs
Szakmai önéletrajz

Balogh Barbara
Gyerek gerinctréner
Kinesio Tape
Szakmai önéletrajz
Szakmai önéletrajz

Végh Ágnes 
Gerincterapeuta
Schroth terapeuta
Manuálterapeuta
Mckenzie A,B
Szakmai önéletrajz

 

 

 

 

Nézze meg, hogy a felsorolt gerinc problémák közül melyik vonatkozik Önre.

Tovább a gerinc problémákra

A leghatékonyabb gerinc kezelések, a különböző típusú gerinc problémákra specializálva.

Tovább a gerinc kezelésekre

Súlyos állapotból gyógyultam meg
„Teljes bal karom, bal hátam, lapockám mozgásképtelen lett. Gittához jártam gyógytornára, milliméterről milliméterre aktiválta a karomat, hátamat és a karom, a vállam olyan erős, mint a törés előtt volt, soha nem fáj, az időváltozást soha nem érzem meg. Tökéletesen rendbe tornáztatta.”

F. Ilona, 65 éves cégtulajdonos

Két gerinc műtét után
„Nagyon boldog vagyok, hogy két műtét után és amilyen rossz állapotban voltam, szinte tünetmentesen telnek a napjaim. Csak a legnagyobb hálával tudok arra gondolni, hogy olyan szakemberrel hozott össze a sors, aki ennyire odafigyel a betegeire.”

K. Ferenc, 61 éves

Örülök, hogy átjöttem
„Egy influenza szövődményeként begyulladt a jobb vállam aztán átterjedt a bal vállamra is.
„Áramos”, majd ultrahangos fizikoterápiára jártam több hónapon keresztül, de a vállaim még mindig fájtak, és gyenge volt a karom. Gitta megvizsgált és megállapította, hogy mi a baj, hogy miért nem javulok. Úgy láttam, hogy sokkal nagyobb a szakmai tapasztalata és már abból az első foglalkozásból is láttam, hogy nagy odafigyeléssel és energiával összpontosít arra, hogy rendbe hozza a vállaimat. Azóta jók a vállaim, erős a karom nincs semmi tünetem és ezt neki köszönhetem, örülök, hogy át jöttem hozzá.”

F. Gábor, 33 éves Marketing Igazgató

Állandó migrénem volt a stressz és a sok ülés miatt
„Hosszú évek óta küzdöttem migrénes fejfájással. Gitta elvégezte a mozgás vizsgálatot, majd a terápiát, és azóta nem fáj a fejem. Gitta az egész testemen felélesztette az ülő munka miatt legyengült izmaimat. Nagyon jól érzem magam a torna után.”

F. Orsolya, 48 éves Értékesítési vezető

További beszámolók, esettörténetek