Tensios fejfájás terápia

A tensios fejfájás a leggyakoribb fejfájási forma, akár a populáció 70% is érintheti különböző életkorokban.
A tensios fejfájás abroncsszerű szorító fájdalom, ami a homlokba, halántékba sugárzik, de a tarkótáji fájdalom is jellemző rá.

A nők körében gyakoribb, mint a férfiaknál.
Gyakori még serdülő korban a diákoknál, az egyetemistáknál.
A migrén mögött gyakran van tensios fejfájás is.

Kiváltó oka az izomfeszülés melyet számos dolog okozhat, a helytelen ülés, a stressz, képernyő előtti munka, a szem túlterhelése, szellemi túlterhelés, mozdulatlan merev fejtartás.

A tensios fejfájás kezelése, amennyiben valaki fejfájás miatt keres meg minket, elvégzünk egy speciális tesztet, hogy mi okozza a fejfájását és ez után állítunk fel egy kezelési tervet.

A tensios fejfájást lágyszöveti terápiával egyénre szabottan kezeljük.

Szédülés, fülzúgás, fejfájás, szemtünetek esetén az, hogy nyaki gerinc eredetű a probléma, csak a vizsgálatunk után tudjuk megállapítani. A nyaki gerinc eredetű szédülés egyszerűen és gyorsan gyógyítható.

Nézze meg, hogy a felsorolt gerinc problémák közül melyik vonatkozik Önre.

Tovább a gerinc problémákra

A leghatékonyabb gerinc kezelések, a különböző típusú gerinc problémákra specializálva.

Tovább a gerinc kezelésekre

Súlyos állapotból gyógyultam meg
„Teljes bal karom, bal hátam, lapockám mozgásképtelen lett. Gittához jártam gyógytornára, milliméterről milliméterre aktiválta a karomat, hátamat és a karom, a vállam olyan erős, mint a törés előtt volt, soha nem fáj, az időváltozást soha nem érzem meg. Tökéletesen rendbe tornáztatta.”

F. Ilona, 65 éves cégtulajdonos

Két gerinc műtét után
„Nagyon boldog vagyok, hogy két műtét után és amilyen rossz állapotban voltam, szinte tünetmentesen telnek a napjaim. Csak a legnagyobb hálával tudok arra gondolni, hogy olyan szakemberrel hozott össze a sors, aki ennyire odafigyel a betegeire.”

K. Ferenc, 61 éves

Örülök, hogy átjöttem
„Egy influenza szövődményeként begyulladt a jobb vállam aztán átterjedt a bal vállamra is.
„Áramos”, majd ultrahangos fizikoterápiára jártam több hónapon keresztül, de a vállaim még mindig fájtak, és gyenge volt a karom. Gitta megvizsgált és megállapította, hogy mi a baj, hogy miért nem javulok. Úgy láttam, hogy sokkal nagyobb a szakmai tapasztalata és már abból az első foglalkozásból is láttam, hogy nagy odafigyeléssel és energiával összpontosít arra, hogy rendbe hozza a vállaimat. Azóta jók a vállaim, erős a karom nincs semmi tünetem és ezt neki köszönhetem, örülök, hogy át jöttem hozzá.”

F. Gábor, 33 éves Marketing Igazgató

Állandó migrénem volt a stressz és a sok ülés miatt
„Hosszú évek óta küzdöttem migrénes fejfájással. Gitta elvégezte a mozgás vizsgálatot, majd a terápiát, és azóta nem fáj a fejem. Gitta az egész testemen felélesztette az ülő munka miatt legyengült izmaimat. Nagyon jól érzem magam a torna után.”

F. Orsolya, 48 éves Értékesítési vezető

További beszámolók, esettörténetek