Gerinc problémák

Válassza ki a lenti felsorolásból azt a gerinc problémát, amelyre segítséget szeretne kapni. Ha egyéb gerinc panasza van, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot, hogy tájékoztatást adjunk annak kezelésével kapcsolatban.

Gerincsérv gyógyítása műtét nélkül (nyak, derék)

Mi okozza a gerincsérv kialakulását, mik a tünetei és hogyan tudjuk műtét nélkül kezelni?

 

Gerinc fájdalom megelőzése, terápiája, gerinctréningezése

Hogyan erősíthetjük meg azokat az izmokat és ízületeket, amelyek a helytelen testtartás miatt gerinc problémákhoz vezetnek?

 

Sport közben szerzett gerinc problémák kezelése

Szinte minden sport egyoldalúan terheli a mozgásrendszert, az izmokat és az ízületeket, és ez gerinc problémákhoz vezet. Hogyan kezeljük ezt?

 

Számítógép előtt ülők gerincfájdalmainak kezelése

Mozgásvizsgálat, testtartáselemzés, a munka helyzetek elemzése, és módszerek a gerinc panaszok megelőzésére / kezelésére.

 

Várandós kismamák derékfájásának kezelése, megelőzése

A várandóság alatt megváltozik a test statikai állapota, és ez gyakran gerinc problémákhoz vezethet, mint derékfájás, hátfájás, nyaki fájdalom. Mit tehetünk?

 

Gerincferdülés gyógyítása műtét nélkül (8-40 éves korig)

A gerincferdülés kezelésének leghatékonyabb konzervatív (műtét nélküli) terápiája, mind gyermekkorban, mind felnőttkorban.

 

Gerinc személyi edzés

Megtanítjuk az izomcsoportok optimális együttmozgását, hogy a gerinc kiegyensúlyozott terhelést kapjon.

 

Kisiskolások gerinc izomzatának erősítése, fejlesztése, lúdtalp torna

A gyermekkorban észlelhető kisebb rendellenességek helyes kezelésével megelőzhetjük a később nehezen vagy nem helyrehozható gerinc problémákat.

 

Gerinc állapotfelmérés – a gerinc mozgásvizsgálata

A Gerinc Max Mozgásközpontban először mindenki egy gerinc állapotfelmérésen, személyi mozgás-analízisen, mozgásvizsgálaton vesz részt.

 

A leghatékonyabb gerinc kezelések, a különböző típusú gerinc problémákra specializálva.

Tovább a gerinc kezelésekre

Súlyos állapotból gyógyultam meg
„Teljes bal karom, bal hátam, lapockám mozgásképtelen lett. Gittához jártam gyógytornára, milliméterről milliméterre aktiválta a karomat, hátamat és a karom, a vállam olyan erős, mint a törés előtt volt, soha nem fáj, az időváltozást soha nem érzem meg. Tökéletesen rendbe tornáztatta.”

F. Ilona, 65 éves cégtulajdonos

Két gerinc műtét után
„Nagyon boldog vagyok, hogy két műtét után és amilyen rossz állapotban voltam, szinte tünetmentesen telnek a napjaim. Csak a legnagyobb hálával tudok arra gondolni, hogy olyan szakemberrel hozott össze a sors, aki ennyire odafigyel a betegeire.”

K. Ferenc, 61 éves

Örülök, hogy átjöttem
„Egy influenza szövődményeként begyulladt a jobb vállam aztán átterjedt a bal vállamra is.
„Áramos”, majd ultrahangos fizikoterápiára jártam több hónapon keresztül, de a vállaim még mindig fájtak, és gyenge volt a karom. Gitta megvizsgált és megállapította, hogy mi a baj, hogy miért nem javulok. Úgy láttam, hogy sokkal nagyobb a szakmai tapasztalata és már abból az első foglalkozásból is láttam, hogy nagy odafigyeléssel és energiával összpontosít arra, hogy rendbe hozza a vállaimat. Azóta jók a vállaim, erős a karom nincs semmi tünetem és ezt neki köszönhetem, örülök, hogy át jöttem hozzá.”

F. Gábor, 33 éves Marketing Igazgató

Állandó migrénem volt a stressz és a sok ülés miatt
„Hosszú évek óta küzdöttem migrénes fejfájással. Gitta elvégezte a mozgás vizsgálatot, majd a terápiát, és azóta nem fáj a fejem. Gitta az egész testemen felélesztette az ülő munka miatt legyengült izmaimat. Nagyon jól érzem magam a torna után.”

F. Orsolya, 48 éves Értékesítési vezető

További beszámolók, esettörténetek