Várandós kismamák derékfájásának kezelése, megelőzése

A várandóság alatt megváltozik a test statikai állapota, és ez gyakran gerinc problémákhoz vezethet, mint derékfájás, hát fájás, nyaki fájdalom.

Szülés előtt, a hormonváltozásnak megfelelően, fellazulnak az izmok és a szalagok. Ezt figyelembe véve a Gerinc MAX Mozgásközpontban az ergonómiai és mechanikai lehetőségeket kihasználva kíméletes lágy technikákat alkalmazunk a fájdalom csökkentésére. Ezeket kiegészíthetjük a KoroKan - Saolin masszázsterápiával, vagy a Bowen Technikával.

Szülés után a szoptatás, a gyermek és a babakocsi emelgetése, a sok hajlongás nagy a fizikai igénybevételnek teszi ki a fiatal anyukát, és ez okozza a gerinc fájdalmakat. A szülés után segítünk Önnek helyre állítani a test egyensúlyát, a has,a hátizmok és a gátizmok erejét.

Felhívjuk a figyelmét arra, ha Önnek szokott fájni a dereka, akkor érdemes előre, még a várandóság előtt egy mozgásvizsgálattal tisztázni, milyen probléma lehet a fájdalom mögött.

Nézze meg, hogy a felsorolt gerinc problémák közül melyik vonatkozik Önre.

Tovább a gerinc problémákra

A leghatékonyabb gerinc kezelések, a különböző típusú gerinc problémákra specializálva.

Tovább a gerinc kezelésekre

Súlyos állapotból gyógyultam meg
„Teljes bal karom, bal hátam, lapockám mozgásképtelen lett. Gittához jártam gyógytornára, milliméterről milliméterre aktiválta a karomat, hátamat és a karom, a vállam olyan erős, mint a törés előtt volt, soha nem fáj, az időváltozást soha nem érzem meg. Tökéletesen rendbe tornáztatta.”

F. Ilona, 65 éves cégtulajdonos

Két gerinc műtét után
„Nagyon boldog vagyok, hogy két műtét után és amilyen rossz állapotban voltam, szinte tünetmentesen telnek a napjaim. Csak a legnagyobb hálával tudok arra gondolni, hogy olyan szakemberrel hozott össze a sors, aki ennyire odafigyel a betegeire.”

K. Ferenc, 61 éves

Örülök, hogy átjöttem
„Egy influenza szövődményeként begyulladt a jobb vállam aztán átterjedt a bal vállamra is.
„Áramos”, majd ultrahangos fizikoterápiára jártam több hónapon keresztül, de a vállaim még mindig fájtak, és gyenge volt a karom. Gitta megvizsgált és megállapította, hogy mi a baj, hogy miért nem javulok. Úgy láttam, hogy sokkal nagyobb a szakmai tapasztalata és már abból az első foglalkozásból is láttam, hogy nagy odafigyeléssel és energiával összpontosít arra, hogy rendbe hozza a vállaimat. Azóta jók a vállaim, erős a karom nincs semmi tünetem és ezt neki köszönhetem, örülök, hogy át jöttem hozzá.”

F. Gábor, 33 éves Marketing Igazgató

Állandó migrénem volt a stressz és a sok ülés miatt
„Hosszú évek óta küzdöttem migrénes fejfájással. Gitta elvégezte a mozgás vizsgálatot, majd a terápiát, és azóta nem fáj a fejem. Gitta az egész testemen felélesztette az ülő munka miatt legyengült izmaimat. Nagyon jól érzem magam a torna után.”

F. Orsolya, 48 éves Értékesítési vezető

További beszámolók, esettörténetek