Gerinc állapotfelmérés, a gerinc mozgásvizsgálata

A Gerinc Max Mozgásközpontban először mindenki egy gerinc állapotfelmérésen, személyi mozgás-analízisen, mozgásvizsgálaton vesz részt, amelynek ideje 45 perc. Így tájékozódunk arról, hogy mi áll a tünetek hátterében, a gerincből kiinduló fájdalmakról, zsibbadásról, a gerinc funkciók állapotáról, a gerinc izomzatának, a törzsizmoknak az erejéről, rugalmasságáról, a gerinc deformitásáról, a gerincferdülésről, diszfunkciókról, kényszertartásairól.

Tanulmányozzuk a meglévő leleteket, javasolunk számunkra fontos vizsgálatokat, esetleges fennálló más betegségeiről is tájékozódunk, hogy a gerinc problémákkal összefüggésben lehet-e, hatással van-e a tünetekre. Az állapotfelmérésre egy könnyű szabadidő ruhát hozzon magával.

Pólót, tréning nadrágot, hogy kényelmesen érezze magát, és ne akadályozza a vizsgálatot a feszes öltözet. Az első vizsgálat után szükséges egy kontroll vizsgálat, majd felállítunk egy kezelési tervet, ami 3-10 alkalomból áll, állapottól függően.

Nézze meg, hogy a felsorolt gerinc problémák közül melyik vonatkozik Önre.

Tovább a gerinc problémákra

A leghatékonyabb gerinc kezelések, a különböző típusú gerinc problémákra specializálva.

Tovább a gerinc kezelésekre

Súlyos állapotból gyógyultam meg
„Teljes bal karom, bal hátam, lapockám mozgásképtelen lett. Gittához jártam gyógytornára, milliméterről milliméterre aktiválta a karomat, hátamat és a karom, a vállam olyan erős, mint a törés előtt volt, soha nem fáj, az időváltozást soha nem érzem meg. Tökéletesen rendbe tornáztatta.”

F. Ilona, 65 éves cégtulajdonos

Két gerinc műtét után
„Nagyon boldog vagyok, hogy két műtét után és amilyen rossz állapotban voltam, szinte tünetmentesen telnek a napjaim. Csak a legnagyobb hálával tudok arra gondolni, hogy olyan szakemberrel hozott össze a sors, aki ennyire odafigyel a betegeire.”

K. Ferenc, 61 éves

Örülök, hogy átjöttem
„Egy influenza szövődményeként begyulladt a jobb vállam aztán átterjedt a bal vállamra is.
„Áramos”, majd ultrahangos fizikoterápiára jártam több hónapon keresztül, de a vállaim még mindig fájtak, és gyenge volt a karom. Gitta megvizsgált és megállapította, hogy mi a baj, hogy miért nem javulok. Úgy láttam, hogy sokkal nagyobb a szakmai tapasztalata és már abból az első foglalkozásból is láttam, hogy nagy odafigyeléssel és energiával összpontosít arra, hogy rendbe hozza a vállaimat. Azóta jók a vállaim, erős a karom nincs semmi tünetem és ezt neki köszönhetem, örülök, hogy át jöttem hozzá.”

F. Gábor, 33 éves Marketing Igazgató

Állandó migrénem volt a stressz és a sok ülés miatt
„Hosszú évek óta küzdöttem migrénes fejfájással. Gitta elvégezte a mozgás vizsgálatot, majd a terápiát, és azóta nem fáj a fejem. Gitta az egész testemen felélesztette az ülő munka miatt legyengült izmaimat. Nagyon jól érzem magam a torna után.”

F. Orsolya, 48 éves Értékesítési vezető

További beszámolók, esettörténetek