Gerinc kezelések

A Gerinc MAX mozgásközpontban egy helyen érhetők el a leghatékonyabb speciális gerinc-terápiás módszerek. Műtét nélkül megszüntetjük a fájdalmat és a zsibbadást, majd segítünk megtartani a fájdalommentes, jó állapotot speciális gerinc tréninggel, a gerincet tartó mélyizmok erősítésével, stabilizációs gyakorlatok betanításával és az ergonómiai elvek ismertetésével, hogy megelőzzük a tünetek kiújulását. Tájékozódjon gerinc terápiáinkról a lenti linkekre kattintva, vagy vegye fel velünk a kapcsolatot.

McKenzie terápia

A McKenzie terápia a gerincsérv gyógyítására alkalmas módszer, megelőzhető vele a gerinc műtét, a nyak és derék esetében.

 

Schroth 3D Scoliosis módszer

A Schroth terápia a gerincferdülés kezelésének leghatékonyabb konzervatív (műtét nélküli) terápiája, mind gyermekkorban, mind felnőttkorban.

 

Manuálterápia

A manuálterápia a gerinc és a perifériás ízületek elváltozásainak kezelésére szolgáló, szabadkézzel végzett, rendkívül hatékony módszer.

 

Dévény módszer

A mozgáskorrekció alapvetően új megközelítése, amelyet Dévény Anna gyógytornász, művészi torna szakedző dolgozott ki kettős képzettségének gyakorlati tapasztalatai alapján.

 

Trigger pont és Tenderpont terápia

A mozgás szervrendszerén belül, az izmokban létrejövő fájdalmas pontok – trigger pontok, vagy tenderpontok – sok esetben kiváltó okai a különböző területre lokalizálódó fájdalmaknak.

 

 

Nézze meg, hogy a felsorolt gerinc problémák közül melyik vonatkozik Önre.

Tovább a gerinc problémákra

Súlyos állapotból gyógyultam meg
„Teljes bal karom, bal hátam, lapockám mozgásképtelen lett. Gittához jártam gyógytornára, milliméterről milliméterre aktiválta a karomat, hátamat és a karom, a vállam olyan erős, mint a törés előtt volt, soha nem fáj, az időváltozást soha nem érzem meg. Tökéletesen rendbe tornáztatta.”

F. Ilona, 65 éves cégtulajdonos

Két gerinc műtét után
„Nagyon boldog vagyok, hogy két műtét után és amilyen rossz állapotban voltam, szinte tünetmentesen telnek a napjaim. Csak a legnagyobb hálával tudok arra gondolni, hogy olyan szakemberrel hozott össze a sors, aki ennyire odafigyel a betegeire.”

K. Ferenc, 61 éves

Örülök, hogy átjöttem
„Egy influenza szövődményeként begyulladt a jobb vállam aztán átterjedt a bal vállamra is.
„Áramos”, majd ultrahangos fizikoterápiára jártam több hónapon keresztül, de a vállaim még mindig fájtak, és gyenge volt a karom. Gitta megvizsgált és megállapította, hogy mi a baj, hogy miért nem javulok. Úgy láttam, hogy sokkal nagyobb a szakmai tapasztalata és már abból az első foglalkozásból is láttam, hogy nagy odafigyeléssel és energiával összpontosít arra, hogy rendbe hozza a vállaimat. Azóta jók a vállaim, erős a karom nincs semmi tünetem és ezt neki köszönhetem, örülök, hogy át jöttem hozzá.”

F. Gábor, 33 éves Marketing Igazgató

Állandó migrénem volt a stressz és a sok ülés miatt
„Hosszú évek óta küzdöttem migrénes fejfájással. Gitta elvégezte a mozgás vizsgálatot, majd a terápiát, és azóta nem fáj a fejem. Gitta az egész testemen felélesztette az ülő munka miatt legyengült izmaimat. Nagyon jól érzem magam a torna után.”

F. Orsolya, 48 éves Értékesítési vezető

További beszámolók, esettörténetek