Gerinc fájdalom megelőzése, terápiája, gerinctréningezése

Megelőzés

Tudjuk, hogy mik okozzák a gerinc problémákat, fájdalmakat. A helytelen testtartás, az égész napos helytelen ülés vagy állás a rossz mozgás stereotipia és a gyenge izomzat. A Gerinc Max Mozgásközpontban a gerinc problémák megelőzése program heti 2x egy óra. Az összes ízület optimális átmozgatása, speciális izomerősítő, nyújtó, lazító gyakorlatok, koordináció, propriocepció, ami az agy és az izmok közötti kapcsolatot edzi, és látványos testi megújulást eredményez.

Terápia

Amennyiben kialakult gerinc problémával érkezik (nyak-, derék-, hátfájás, zsibbadás), a Gerinc Max Mozgásközpontban a megfelelő technikával megszüntetjük. Személyre szabott gerinc terápiát javasolunk. Az a tapasztalatunk, hogy a legtöbb páciens ebben a helyzetben keres meg minket, és az itt szerzett jó tapasztalatok után tudatosul benne, hogy milyen egyszerű módon is meg lehet tartani a panaszmentes, jó állapotot.

Gerinctréning

Ahol speciálisan eddzük a gerinc tartásáért felelős mély törzsizomzatot, amely segít a gerincoszlopot tehermentesíteni, stabilizálni és optimalizálni az izommunkát, hogy ne újuljon ki újra és újra a fájdalom.
Ezt megbeszélés szerint egyéni vagy kis csoportos órában végezzük.

A stressz oldása kiegészítő technikákkal

A Gerinc Max Mozgásközpontban elérhető a Bowen Technika, a szervezet öngyógyító képességének helyre állítása, valamint a KoroKan Saolin energizáló masszázs.

Nézze meg, hogy a felsorolt gerinc problémák közül melyik vonatkozik Önre.

Tovább a gerinc problémákra

A leghatékonyabb gerinc kezelések, a különböző típusú gerinc problémákra specializálva.

Tovább a gerinc kezelésekre

Súlyos állapotból gyógyultam meg
„Teljes bal karom, bal hátam, lapockám mozgásképtelen lett. Gittához jártam gyógytornára, milliméterről milliméterre aktiválta a karomat, hátamat és a karom, a vállam olyan erős, mint a törés előtt volt, soha nem fáj, az időváltozást soha nem érzem meg. Tökéletesen rendbe tornáztatta.”

F. Ilona, 65 éves cégtulajdonos

Két gerinc műtét után
„Nagyon boldog vagyok, hogy két műtét után és amilyen rossz állapotban voltam, szinte tünetmentesen telnek a napjaim. Csak a legnagyobb hálával tudok arra gondolni, hogy olyan szakemberrel hozott össze a sors, aki ennyire odafigyel a betegeire.”

K. Ferenc, 61 éves

Örülök, hogy átjöttem
„Egy influenza szövődményeként begyulladt a jobb vállam aztán átterjedt a bal vállamra is.
„Áramos”, majd ultrahangos fizikoterápiára jártam több hónapon keresztül, de a vállaim még mindig fájtak, és gyenge volt a karom. Gitta megvizsgált és megállapította, hogy mi a baj, hogy miért nem javulok. Úgy láttam, hogy sokkal nagyobb a szakmai tapasztalata és már abból az első foglalkozásból is láttam, hogy nagy odafigyeléssel és energiával összpontosít arra, hogy rendbe hozza a vállaimat. Azóta jók a vállaim, erős a karom nincs semmi tünetem és ezt neki köszönhetem, örülök, hogy át jöttem hozzá.”

F. Gábor, 33 éves Marketing Igazgató

Állandó migrénem volt a stressz és a sok ülés miatt
„Hosszú évek óta küzdöttem migrénes fejfájással. Gitta elvégezte a mozgás vizsgálatot, majd a terápiát, és azóta nem fáj a fejem. Gitta az egész testemen felélesztette az ülő munka miatt legyengült izmaimat. Nagyon jól érzem magam a torna után.”

F. Orsolya, 48 éves Értékesítési vezető

További beszámolók, esettörténetek