Balogh Barbara
gyógytornász

Mottóm:
„A mosoly az egy olyan görbe, ami mindent egyenesbe hoz! :)”

Már kisgyermek korom óta életem a mozgás. Jártam balettre, jazz balettre, művészi tornára, néptáncra, később aerobicra, taichira, jógára, hastáncra.

Gyógytornász diplomámat 2001-ben szereztem Zalaegerszegen. Dolgoztam Sopronban, kórházban, ahol szinte az összes kórházi szakterületen gyarapíthattam szakmai tapasztalataimat. 2006-tól Budapesten élek, itt született két gyermekem. Gyógytornász pályám mellett az évek alatt több wellness központban óraadóként dolgoztam, illetve zuglói óvodákban, játszóházban gyermek tornákat tartottam.

E mellett: írtam szakmai cikkeket, részt vettem egy kardiológiai betegeknek szánt, szerzői jogvédelem alatt álló tudományos program megalkotásában.
2011-től az ország egyik vezető kórházában gyógytornász vagyok.

További képzettségeim:

„Porci Berci barátokat keres”- gerinciskola kisiskolásoknak
McKenzie „A” „B”
Kinesio-Tape
Intim torna
Pilates oktató -Pilates Institute
Fit-ball,Flexi-bar-, X-Co oktató
MBT terapeuta
Személyi edző
Wellness és SPA manager, sportszervező manager
Galileo 2000-vibrációs terápia

 

Nézze meg, hogy a felsorolt gerinc problémák közül melyik vonatkozik Önre.

Tovább a gerinc problémákra

A leghatékonyabb gerinc kezelések, a különböző típusú gerinc problémákra specializálva.

Tovább a gerinc kezelésekre

Súlyos állapotból gyógyultam meg
„Teljes bal karom, bal hátam, lapockám mozgásképtelen lett. Gittához jártam gyógytornára, milliméterről milliméterre aktiválta a karomat, hátamat és a karom, a vállam olyan erős, mint a törés előtt volt, soha nem fáj, az időváltozást soha nem érzem meg. Tökéletesen rendbe tornáztatta.”

F. Ilona, 65 éves cégtulajdonos

Két gerinc műtét után
„Nagyon boldog vagyok, hogy két műtét után és amilyen rossz állapotban voltam, szinte tünetmentesen telnek a napjaim. Csak a legnagyobb hálával tudok arra gondolni, hogy olyan szakemberrel hozott össze a sors, aki ennyire odafigyel a betegeire.”

K. Ferenc, 61 éves

Örülök, hogy átjöttem
„Egy influenza szövődményeként begyulladt a jobb vállam aztán átterjedt a bal vállamra is.
„Áramos”, majd ultrahangos fizikoterápiára jártam több hónapon keresztül, de a vállaim még mindig fájtak, és gyenge volt a karom. Gitta megvizsgált és megállapította, hogy mi a baj, hogy miért nem javulok. Úgy láttam, hogy sokkal nagyobb a szakmai tapasztalata és már abból az első foglalkozásból is láttam, hogy nagy odafigyeléssel és energiával összpontosít arra, hogy rendbe hozza a vállaimat. Azóta jók a vállaim, erős a karom nincs semmi tünetem és ezt neki köszönhetem, örülök, hogy át jöttem hozzá.”

F. Gábor, 33 éves Marketing Igazgató

Állandó migrénem volt a stressz és a sok ülés miatt
„Hosszú évek óta küzdöttem migrénes fejfájással. Gitta elvégezte a mozgás vizsgálatot, majd a terápiát, és azóta nem fáj a fejem. Gitta az egész testemen felélesztette az ülő munka miatt legyengült izmaimat. Nagyon jól érzem magam a torna után.”

F. Orsolya, 48 éves Értékesítési vezető

További beszámolók, esettörténetek