Gerinc személyi edzés, stabilizációs tréning

Személyi edzés gerinc problémák esetén.

Azt tapasztaltam, hogy akinek volt már gerinc problémája, vagy gerincsérve nem mer mozogni.
Gerinc probléma esetén valóban speciális gerinckímélő gyakorlatokra van szükség, ezek speciális nem hétköznapi gyakorlatok.
A speciális gyakorlatokkal megerősítjük a has és hátizmokat, az egész testet edzetté tesszük.
Kialakítjuk a szép és helyes testtartást.
A rossz mozgásmintát, sztereotípiát leépítjük és a gyakorlás során egy jó mozgásmintát gyakorolunk be és ezt megjegyzi az agy, ez egy testi tudatosságot eredményez.

Megtanítjuk, begyakoroljuk, és automatikussá tesszük, ezeket a speciális gyakorlatokat ez biztosítja hosszú távon, a panaszmentes állapotot, azt hogy évekig fájdalom nélkül használhassuk a gerincünket.

A gerinctréning egy modern mozgásterápia, a fizikai test egészségének a helyreállítása a gerinc mély izmainak erősítése, stabilizálására.

A gerinctorna az egész szervezetre kihat, mivel a gerinc a belső szervekkel szoros kapcsolatban van. A gerinc mobilitásának és egészségének helyre állításával az egész szervezet megújul!

Egy érdekesség a krónikus nyakfájdalommal küszködőket vizsgáló tanulmányok szerint csökken az egyensúlytartási képessége a páciensnek, ez összefüggésbe hozható a nyak izmokkal. Ezért fontos a megfelelő nyakizom kontroll kialakítása a szem- nyak- fej komplexum helyzet és mozgásérzékelése, koordinációja, mert ez csökkenti a fájdalmat.

 

 

Nézze meg, hogy a felsorolt gerinc problémák közül melyik vonatkozik Önre.

Tovább a gerinc problémákra

A leghatékonyabb gerinc kezelések, a különböző típusú gerinc problémákra specializálva.

Tovább a gerinc kezelésekre

Súlyos állapotból gyógyultam meg
„Teljes bal karom, bal hátam, lapockám mozgásképtelen lett. Gittához jártam gyógytornára, milliméterről milliméterre aktiválta a karomat, hátamat és a karom, a vállam olyan erős, mint a törés előtt volt, soha nem fáj, az időváltozást soha nem érzem meg. Tökéletesen rendbe tornáztatta.”

F. Ilona, 65 éves cégtulajdonos

Két gerinc műtét után
„Nagyon boldog vagyok, hogy két műtét után és amilyen rossz állapotban voltam, szinte tünetmentesen telnek a napjaim. Csak a legnagyobb hálával tudok arra gondolni, hogy olyan szakemberrel hozott össze a sors, aki ennyire odafigyel a betegeire.”

K. Ferenc, 61 éves

Örülök, hogy átjöttem
„Egy influenza szövődményeként begyulladt a jobb vállam aztán átterjedt a bal vállamra is.
„Áramos”, majd ultrahangos fizikoterápiára jártam több hónapon keresztül, de a vállaim még mindig fájtak, és gyenge volt a karom. Gitta megvizsgált és megállapította, hogy mi a baj, hogy miért nem javulok. Úgy láttam, hogy sokkal nagyobb a szakmai tapasztalata és már abból az első foglalkozásból is láttam, hogy nagy odafigyeléssel és energiával összpontosít arra, hogy rendbe hozza a vállaimat. Azóta jók a vállaim, erős a karom nincs semmi tünetem és ezt neki köszönhetem, örülök, hogy át jöttem hozzá.”

F. Gábor, 33 éves Marketing Igazgató

Állandó migrénem volt a stressz és a sok ülés miatt
„Hosszú évek óta küzdöttem migrénes fejfájással. Gitta elvégezte a mozgás vizsgálatot, majd a terápiát, és azóta nem fáj a fejem. Gitta az egész testemen felélesztette az ülő munka miatt legyengült izmaimat. Nagyon jól érzem magam a torna után.”

F. Orsolya, 48 éves Értékesítési vezető

További beszámolók, esettörténetek